26 Şubat 2014 Çarşamba

İlk Doa Kozmetik alışverişim

Uzun zamandır şu meşhur Doa Kozmetik'ten alışveriş yapmak istiyordum. Sanırım blogger'lar arasında siftahı olmayan bir ben kalmışım. :)
Bu firma hakkında internette hem çok olumlu hem de olumsuz yorumlarla karşılaşmak mümkün. Bilinen iyi tarafları çok uygun fiyatlı ve tamamen doğal ürünler sunmaları. Ayrıca samimi, pazarlama yaklaşımından uzak tutumlarını da birçok kişi beğeniyor. Genellikle yapılan eleştiriler ise ürünlerin kalitesiz paketlemesi, yetersiz etiketlemesi ve siparişlerin geç gönderilmesi şeklinde. Ben şahsen genel tutum ve tarzım itibariyle şekilciliğe pek önem vermeyen ve daha çok fiyat/performans dengesine dikkat eden bir müşteri olduğumdan bu markanın yaklaşımını (dışardan gördüğüm kadarıyla) başarılı buldum. Geçen sevgililer günü için yaptıkları indirimden de faydalanarak beğendiğim birkaç şeyi denemek istedim. Bu arada bazı şikayetlerin aksine, site sahiplerinin müşteri hizmetlerinin şaşırtıcı derecede hızlı, içten ve yardımcı olduğunu belirtmeliyim. Siparişimle ilgili Facebook sayfasından kendilerine attığım mesajları gecenin geç saatlerinde bile ışık hızıyla cevaplamaları resmen gönlümü kazandı.

20 Şubat 2014 Perşembe

Avon Lip Crayon ve Clinique Cubby Stick Intense karşılaştırması

Makyaj dünyasında son zamanlarda çok popüler olan açılıp kapanabilir kalem formundaki rujlar trendiyle sanırım ben biraz geç tanıştım. Aslında ülkemizde uzun zamandır bu şekilde fazla ürün alternifleri de yoktu. Ama ucuz ve pahalı neredeyse her markanın artık bu tür ürünler çıkardığını görüyorum.

18 Şubat 2014 Salı

Avon Ideal Flawless CC Cream

Avon'un gelecek kampanyada (21 Şubat'tan sonra başlayacak olan kampanya 3) piyasa süreceği yeni CC kremi müşteri temsilcilerine özel örnek ürün olarak aldım. İnternette özellikle bu serinin BB kremi hakkında baya güzel yorumlar okumuştum. Deneyenler kapatıcılığının bir BB kreme göre baya yüksek olduğunu ve fazla parlama yapmadığını söylüyorlardı. Dolayısıyla sipariş verirken aslında amacım bu BB kremden almaktı. Ancak Panaroma kataloğunda CC kremi görünce yine deneysel tarafım ağır bastı ve hakkında hiçbir şey bilmememe rağmen bu yeni ürünü denemek istedim. En azından bundan sonra almak isteyenlere yararım dokunur.

12 Şubat 2014 Çarşamba

Gratis Sevgililer Günü indirimi alışverişi

Sevgililer günü için yine Gratis'te güzel indirimler var. 11-14 Şubat arası sürecek indirim döneminde özellikle theBalm ürünlerindeki ve Gratis'e özel ürünlerdeki %40 indirim çok cazip. Ben de dün iş çıkışı Viaport'taki mağazanın kapanmasına 15 dakika kala içeri dalıp tarihin en hızlı kozmetik alışverişini yaptım. Girer girmez daldığım theBalm standındaki görevliye Balm Voyage palet kalıp kalmadığını sordum; şansıma son 1 adet kalmıştı, hemen kaptım. Çıktığından beri bu paleti bloglarda görüp "okkalı bir indirim olsa da alsam" diye gözetliyordum ki muradıma erdim nihayet. :)

Rossman ve Gratis alışverişim


Güzellik alışverişleri için Metrocity gerçekten de ideal bir alışveriş merkezi, zira aynı yerde 3 büyük güzellik marketine de ulaşabiliyorsunuz.

Gratis'de henüz büyük Sevgililer günü indirimi başlamamıştı, ama bazı özel setlerde indirim vardı sadece. Bir de Essence standında bazı ürünlerdeki indirimler dikkatimi çekti. Herhalde seri sonu olduğunu tahmin ettiğim bu ürünlerin hepsi 3.75 TL idi. Ben de ihtiyacım olmamasına rağmen merakıma yenik düşüp bazı şeyler aldım.

Popüler Yazılar

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *